Het schaap, partner op het platteland voor landschap en natuurbeheer

Enkele maanden terug werd in het kader va het Vlaams plattelandsbeleid het project ‘Het schaap, partner op het platteland voor landschaps- en natuurbeheer’ goedgekeurd. Promotor is de vzw Vlaamse Schapenhouderij (VSH), onze partners zijn vzw Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ), KU Leuven campus Geel en het Eigen Vermogen van INBO, het Instituut voor Natuur- en Bosbouwonderzoek. In dit project wordt aan de hand van 12 werkpakketten dieper ingegaan op de specifieke problematieken eigen aan beheer en worden voorstellen voor praktische beheersinstrumenten uitgewerkt. Er is ook aandacht voor dierengezondheid, dierenwelzijn en impact op de biodiversiteit.

Een reactie over “Het schaap, partner op het platteland voor landschap en natuurbeheer

 1. Maarten D'hondt

  Beste,

  We zijn verheugd dat er terug aandacht is voor het natuur- en landschapsbeheer met schapen. Hierbij bieden wij ook onze medewerking aan.

  Met vriendelijke groeten MaartenD’hondt

  • admin Auteur van de post

   Beste,

   We zijn blij met uw reactie! We plaatsen u op onze lijst, zo dat u op de hoogte blijft van al onze activiteiten in kader van het project.

   Mvg,
   Griet Dewaele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze gebruiken HTML tags en attributen:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>